Jobba hos oss

STARX Consulting affärsmodell grundar sig på förtroende, ansvar och långsiktiga relationer både gentemot våra medarbetare och våra kunder.

Att arbeta som konsult på STARX Consulting innebär att arbeta i Team med personligt engagemang för varje uppdrag. Hos oss har du goda möjligheter att själv påverka din utveckling. Det förutsätter att du har ett brinnande intresse för kundspecifika problem och uppträder professionellt och alltid med kunden i centrum.

Vi strävar efter att utveckla företaget och vill erbjuda hög kvalitet i det vi gör. Vi vet att övning ger färdighet, och satsar på att utveckla oss till att bli ännu bättre inom våra olika roller. Vi verkar i en stimulerande företagskultur med goda utvecklingsmöjligheter.

Just nu söker STARX Consulting:

Systemutvecklare

Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling och har spets på systemutveckling inom något eller några efterfrågade områden:

-Sharepoint

-.Net

-C#/C++

-SQLServer  

Migreringstekniker internationellt Roll-out projekt

Vi söker erfarna konsulter inom Windows deployment och migreringsupport. Som migreringstekniker kommer du resa i ett team där du kommer vara utomlands större delen av projektet.

All erfarenhet runt klient och migrering är meriterande men det är lika viktigt att ha rätt attityd. På Starx arbetar du som konsult i projektform, ofta med tajta deadlines, i en utmanande och spännande miljö. Du bör vara stresstålig och fokuserad på resultatet.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

Utrullningsplanering: Installation av datorer och programvaror. Konfiguration av klient.

Skicka gärna en ansökan: info@starx.se